Wild Times Safaris


Bankastraat 106 2585 ES 's-gravenhage
06-25404337 Klik om te bellen

Over Wild Times Safaris

Wild Times is dé safari specialist en organiseert unieke safari’s in Afrika en rondreizen op maar in Azië.  Overal volgens hetzelfde concept: persoonlijk, uniek en op maat. Met ruim 25 jaar woon- en reiservaring in de Afrikaans bush en Azië, zetten wij onze kennis, ervaring en passie in om reizigers een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Vaak is een safari een éénmalig avontuur en dan wil je het beste. Dat betekent in Afrika: safari’s in een 4 x 4, te voet, boot of paard en overnachtingen in authentieke kleinschalige safarikampen en speciale activiteiten. Wij verzorgen het ideale programma voor  uw partner, familie of groep vrienden, zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Daarom werken we samen met lokale bedrijven die duurzaam opereren, de lokale bevolking ondersteunen en/of bijdragen aan het behoud van de natuur. Zo dragen we met elkaar een steentje bij aan het behoud van de natuur.  

 

Wild Times in Afrika: Botswana * Kenia * Madagaskar * Malawi * Mozambique * Namibië * Oeganda * Rwanda * Tanzania * Zambia * Zimbabwe en Zuid-Afrika.  

 

 

Wild Times in Azië: Bhutan * Cambodja * India * Indonesië * Laos * Myanmar * Oman * Sri Lanka * Thailand * Vietnam.  

Foto's

Wild Times 'Unique Journeys & Safaris'  All over Africa & Asia

Wild Times Safaris in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Azië
Gevarieerd aanbod
Hotels
Luxe safari's op maat
Ouderenreizen
Safaries
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Wild Times Safaris


Bankastraat 106 2585 ES 's-gravenhage
06-25404337 Klik om te bellen