Vakantieplezier.nl


Veldweg 4 7475 NS Markelo
0547 364080 Klik om te bellen

Over Vakantieplezier.nl

Vakantieplezier.nl zijn de samenwerkende vakantiespecialisten: Rent-a-Tent, ViaLora, Tentsetters, ADE - Actief door Europa en VDF Vaarvakanties.


Rent-a-Tent biedt u compleet ingerichte bungalowtenten, safaritenten, lodgetenten en stacaravans aan op een groot aantal campings in heel Europa. De tenten zijn compleet ingericht met een keuken, meubilair en echte bedden. 

ViaLora is dé specialist als het aankomt op autovakanties in Europa. Denk hierbij aan campings, vakantieparken, appartementen en agriturismo's.

Voor de liefhebbers van meer landelijke campings bij een chateau of voormalige boerderij in Frankrijk moet u bij Tentsetters zijn. Heerlijk rustig kamperen op kleinschalige campings.


VDF Vaarvakanties is de onafhankelijke specialist in het aanbieden van vaarvakanties in geheel Europa. Per eigen huisboot de binnenwateren van Europa ontdekken waarbij geen vaarbewijs nodig is.


ADE - Actief door Europa is de specialist op het gebied van individuele wandel- en fietsvakanties. Onze actieve vakanties zijn inclusief bagagetransfer, u overnacht in comfortabele hotels, u kunt naar wens verlengingsnachten toevoegen en uw reis naar eigen wens invullen.
Voor al onze vakanties geldt dat u een optimaal advies krijgt van onze kundige en vriendelijke personeel.

Foto's

Volledig ingerichte Bungalowtent Blue

Vakantieplezier.nl in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Campings
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Weekendje weg
Zeilvakanties
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Vakantieplezier.nl


Veldweg 4 7475 NS Markelo
0547 364080 Klik om te bellen