TUI at Home Monique Pluim


Rudelsheimmarke 16 8016 MJ Zwolle
0643131734 Klik om te bellen

Over TUI at Home Monique Pluim

Al 2 jaar de Beste Zelfstandig Reisadviseur voor Overijssel; TUI at Home Monique Pluim.

Wat is er nu gemakkelijker dan één contactpersoon voor uw vakanties/reizen die alles van A tot Z regelt en verzorgt. Iemand die echt met u meedenkt en u herinnert aan belangrijke zaken. Iemand die 24/7 bereikbaar is, die vele bestemmingen zelf heeft bezocht en precies weet waar zij over praat. Iemand die weet waar zij uw reis het beste kan onderbrengen, steeds rekening houdend met uw wensen. .

Ontdek het gemak van Zelfstandig Reisadviseur, TUI at Home Monique Pluim. Ik sta klaar met persoonlijk advies over uw vakantie/reis mogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Voor deze extra service betaalt u niets meer dan wanneer u zelf via internet boekt. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties/reizen van vele gerenommeerde reisorganisaties. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Ook voor ondernemers en bedrijven kan ik, als Zelfstandig Reisadviseur, veel betekenen.
Bent u ook zoveel tijd kwijt om de juiste vlucht te vinden voor uw zakelijke afspraak in het buitenland? Of op zoek naar een hotel in de buurt van de vergaderplaats? Neem dan de proef op de som en bespaar uzelf veel tijd. Tijd is immers geld. Voor vele zakelijke klanten/bedrijven zoek ik de juiste vlucht/hotel óf autohuur. Maar ook voor incentives/groepsreizen/personeelsreizen kan ik u van dienst zijn. En 24/7 bereikbaar.

Bel of mail nu voor een vrijblijvend reisadvies of vul het formulier in op mijn persoonlijke website (http://www.tuiathome.nl/monique-pluim). Vertel mij kort wat uw vakantie(reis)wensen zijn, welke specifieke bestemming u graag wilt bezoeken of welke activiteiten u wilt ondernemen tijdens uw vakantie. En u ontvangt van mij een reisadvies, op maat, naar uw wensen.

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten. Ik zie u graag!
Mail; monique.pluim@tui.nl
Tel/App: 0031 6 43 1317 34

Foto's

TUI at Home Monique Pluim in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Cruises
Duikreizen
Frankrijk
Golfreizen
Griekenland
Groepsreizen
Italië
Jongerenreizen
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Noord-Amerika
Rondreizen
Stedentrips
Verenigde staten
Wintersport
Zeilvakanties
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

TUI at Home Monique Pluim


Rudelsheimmarke 16 8016 MJ Zwolle
0643131734 Klik om te bellen