Trekker Reizen


Glanerbrugstraat 16 7585 PL Glane

Over Trekker Reizen

Agrarische studiereizen met een persoonlijke en deskundige begeleiding. Wij komen zelf uit de agrarische sector en selecteren de meest interessante bedrijven, (trekker)fabrieken, oldtimerverzamelaars, wildparken, steden etc voor mensen die willen weten hoe het boeren elders eraan toe gaat. Waar andere reisbureaus stoppen, gaan wij juist verder 'de boer op'.
Wij werken samen met diverse toonaangevende vakbladen waarvoor we de lezersreizen verzorgen. Tevens maken we reizen op maat voor bedrijven en agrariërs, van 1 dag tot enkele weken.
Tijdens de groepsreizen wordt voor (technische) vertaling gezorgd zodat u puur kunt genieten van alles wat u hoort en ziet. In verre landen werken we tevens met locale (agrarische) gidsen. Zij kunnen u veel meer vertellen dan wij. Voor de verre reizen (langer dan 2 weken) is vooraf een kennismakings- en informatiebijeenkomst en ontvangt u een boekwerk met het gedetailleerde reisprogramma. Bel of mail gerust voor vragen of als u met een groep een reis wilt maken, willen we u daar met alle plezier bijhelpen.

Trekker Reizen in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Agrarische studie reizen
Agrarische studiereizen
Australie
Azië
Boerderij bezoeken
Gevarieerd aanbod
Jongerenreizen
Latijns-Amerika
Ouderenreizen
Singles
Verenigde staten

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Trekker Reizen


Glanerbrugstraat 16 7585 PL Glane