TravelXL Schaijk


Runstraat 13 5374 AA Schaijk
0486-461155 Klik om te bellen

Over TravelXL Schaijk

TravelXL is sinds 1983 gevestigd in Schaijk. Reisbureau TravelXL is een onafhankelijk reisbureau, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Wij, de medewerkers, gaan minimaal 6 maal per jaar op studiereis en hebben de hele wereld gezien, waardoor wij u adviezen kunnen geven op basis van onze eigen reiservaringen! Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag een voorstel op maat voor u. Kom bij ons langs of maak een afspraak, de koffie en thee staat voor u klaar. Ook als u al precies weet wat u wil, staan wij tot uw beschikking. Wij boeken graag alles in voor u.

Boekt u liever zelf online? Dat kan natuurlijk ook. Via onze website maakt u gemakkelijk een boeking, wetende dat u bij een vertrouwd reisbureau boekt en u zich geen zorgen hoeft te maken. Wanneer u een boeking maakt via onze website, checken wij deze en nemen we contact met u hierover op! Zo boekt u ook via de website bij ons met alle services en zekerheid van TravelXL Schaijk.

Verder organiseren wij ook leuke informatieavonden over bestemmingen. Hier kunt u ideeën op doen voor uw volgende reis! En dat is niet het enige. Wij hebben leuke groepsreizen speciaal voor klanten van TravelXL Schaijk en het is altijd weer iets geweldigs! Kijk voor meer informatie over de informatieavonden en groepsreizen op onze website.

Foto's

TravelXL Schaijk in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Campings
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Hotels
Jongerenreizen
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Ouderenreizen
Singles
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zeilvakanties
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

TravelXL Schaijk


Runstraat 13 5374 AA Schaijk
0486-461155 Klik om te bellen