TravelXL Schaijk


Runstraat 13 5374 AA Schaijk
0486 461 155 Klik om te bellen

Over TravelXL Schaijk

Wat is TravelXL Schaijk?
TravelXL Schaijk is een reisbureau, gevestigd in het Brabantse Schaijk. We zijn er trots op dat we al 20 jaar één van de bekendste reisbureaus in de regio zijn. Het is onze passie om de perfecte reis voor u samen te stellen, die aan al uw wensen voldoet. Onze reisadviseurs beschikken over veel ervaring en kunnen uw wensen vertalen naar een vakantie die u geweldig zult vinden. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor, de koffie en thee staat altijd klaar!

Waar is TravelXL Schaijk in gespecialiseerd?
Reisbureau TravelXL Schaijk is gespecialiseerd in het organiseren van cruises, vakanties en reizen op maat. Of u nou een fijne relaxvakantie in een resort in Turkije wilt, of een mooie cruise wilt maken in Scandinavië, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook verhuren wij onze eigen prachtige vakantiewoning in Mallorca. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een aantal leuke opties die wij vervolgens precies kunnen afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Waarom boekt u via het reisbureau in plaats van zelf?
Het boeken van een mooie cruise of vakantie kan erg lastig zijn. Er zijn namelijk veel zaken waar u rekening mee moet houden, terwijl u zich eigenlijk vooral bezig wilt houden met de voorpret. Daarom zorgen wij ervoor dat uw vakantie, reis of cruise geboekt is met de juiste gegevens en dat alle onderdelen van uw vakantie perfect op elkaar aansluiten. Zo kunnen wij voor u regelen dat er na uw vlucht direct een huurauto opgehaald kan worden bij het vliegveld. Als u een vakantie boekt via TravelXL Schaijk weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Waarom kiest u voor TravelXL Schaijk?
Bij TravelXL Schaijk zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op reis kunt. We beperken ons niet tot onze openingstijden, maar bieden u op afspraak de mogelijkheid om langs te komen wanneer het u schikt. onze zekerheidsgarantie gaat u bovendien altijd met een gerust gevoel op weg.

Wilt u meer informatie of direct beginnen met het boeken van uw volgende vakantie? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Al al bijna 20 jaar het Travelcenter voor de Maashorst en omgeving

Foto's

Buitenkant

TravelXL Schaijk in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Campings
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Hotels
Jongerenreizen
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Ouderenreizen
Singles
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zeilvakanties
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

TravelXL Schaijk


Runstraat 13 5374 AA Schaijk
0486 461 155 Klik om te bellen