Travelhome campervakanties van ANWB


Bogardeind 229 5664 EG Geldrop
0402113938 Klik om te bellen

Over Travelhome campervakanties van ANWB

Emile Willemsen had een droom: echte Amerikaanse campers verhuren in Nederland. Zo’n enorme camper, groot en luxe, dát was pas vakantie vieren. Zijn droom kwam in 1986 uit, toen hij de eerste campers in Nederland begon te verhuren, Travelhome was geboren.

Al snel bedacht hij dat het beter kon. Waarom niet naar Amerika gaan en daar in zo’n camper in alle vrijheid rondreizen. Dat was nog veel mooier. Zo gezegd, zo gedaan en de eerste reizigers gingen met Travelhome naar de USA.
Naar Amerika, dat was nogal een reis in die tijd. Een echte ‘once in a lifetime’ ervaring die je de rest van je leven niet meer vergeet. En dat sprak mensen aan, niet alleen reizigers maar ook het personeel dat bij Travelhome kwam werken. Allemaal mensen met één ding gemeen: een passie voor het leven en een missie om er alles uit te halen wat erin zit. Iedere dag doen ze samen waar ze blij van worden: reizen samenstellen! Reizen waar hun reizigers intens van genieten. Waar ze lang naar uitkijken én voor altijd met plezier op terugkijken.


Huidig directeur Perry had ook diezelfde passie, al van kinds af aan reisde hij met zijn gezin jaarlijks in een oud Volkswagen busje zes weken door Europa. Toch kwam hij niet meteen in het reserveringsteam. Hij was nog jong, kende de dochter van Emile en kreeg zo een zaterdagbaantje. Hij waste de campers en maakte ze klaar voor de verhuur. Hij deed de uitgifte en inname en verrichte kleine reparaties.
Na een jaartje elders kwam hij terug aan boord. Emile had een computer gekocht voor Travelhome. Daar was Perry handig mee en die zette ons eerste systeem in Excel op waarin we prijzen konden berekenen en klantgegevens bij konden houden.
Onder Emile werd het aanbod uitgebreid met Canada en specialiseerden we ons op heel Noord-Amerika.

Toen Perry Travelhome in 1999 overnam kwam de definitieve omslag naar camperspecialist. Die camper, die betekende de ultieme vrijheid. Reizen zoals jij dat wil en de dingen doen en zien die jij het allerleukste vindt. De wereld ligt aan je voeten of, zoals wij graag zeggen, aan je wielen.
In de jaren die volgden kwam er meer bestemmingen bij. Velen succesvol maar soms zat daar ook weleens een misser tussen. De reizen met een camper met chauffeur in India waren misschien net iets té avontuurlijk…
In de jaren die volgden gingen we Down Under om te wandelen tussen koala’s en te duiken bij het Great Barrier Reef. We aten een hangi bij de Maori en wandelden door de gloeiwormgrotten van Te Anau. We vlogen over gletsjers, gingen op zoek naar walvissen en dolfijnen en speelden Mario Kart na in Japan.
Ons kampvuurtje brandde van de stranden van Cuba tot aan Zuid-Afrika. We hebben miljoenen foto’s genomen en evenzoveel herinneringen gemaakt.
Er hangen foto’s aan de muren en we hebben albums vol met lachende gezichten, prachtige natuur, wilde dieren, rode zonsondergangen en blauwe bergmeren. We kijken terug naar foto’s met kleine kinderen die steeds groter worden, met jonge gezichten die steeds ouder worden. Naar de dingen waar we nog steeds blij van worden.
Door de jaren heen verzamelden we herinneringen. En die herinneringen dragen we ons leven lang mee. Nog jaren denken we terug aan onze reizen, zitten op de bank en vragen de ander “Weet je nog…?”. Wat er volgt kan van alles zijn. Die perfecte dag waarop de sneeuw op de bergen spierwit was en het water waar je overheen voer helderblauw. Het moment waarop je een mama-beer met baby’s de weg over ziet steken of het moment waarop een wasbeer er bijna met je zak chips vandoor gaat. Of gewoon, die campingplaats waar je in alle rust in het donker naast je kampvuur naar de sterren keek.
Die herinneringen, daar doen wij het voor. En die gunnen we iedereen. Reizen maken het leven mooier. Wanneer je terug bent is er weer zoveel om aan terug te denken, zoveel moois gezien en zoveel leuks gedaan. “We kunnen er weer even tegenaan” zeggen we dan.

We leven naar onze reis toe, wel een jaar kunnen we ermee bezig zijn. Wat zijn de mooiste campings, welke wandelingen zijn aan te raden en welke camper moet ik kiezen?
Al snel is weer een volgende reis geboekt. Er is nog zoveel te zien, nog zoveel te doen.
Het belangrijkste in het leven, vinden wij, is dat je geniet. Dat je zoveel mogelijk doet van wat je leuk vindt en mooie momenten beleeft met de mensen om wie je geeft. We hopen dat onze reizen het decor kunnen zijn voor die mooie herinneringen.

 

Travelhome campervakanties van ANWB in het kort

Specialisaties

Australie
Camper verhuur wereldwijd
Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Europa
Cuba en Japan
Verenigde staten

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Travelhome campervakanties van ANWB


Bogardeind 229 5664 EG Geldrop
0402113938 Klik om te bellen