Travel Counsellors Marieke en Marieke


Locht 1 5482 VM Schijndel
06-20205491 Klik om te bellen

Over Travel Counsellors Marieke en Marieke

Wij zijn Marieke van Amelsvoort en Marieke Verstraten en wij zijn, inmiddels alweer 10 jaar, werkzaam als onafhankelijk reisadviseurs onder de vlag van Travel Counsellors.

Wij zijn gevestigd in Schijndel maar ons advies rijkt verder als de grenzen van Meierijstad.

Nu de wereld weer beetje bij beetje open gaat en er constant veranderende reisadviezen zijn, en blijven, is het gebleken dat het erg belangrijk is om je reizen te boeken bij gerenommeerde reisagenten. Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR en tevens heeft Travel Counsellors een eigen garantiefonds. De reizen die wij boeken zijn dus altijd gedekt.

Bij ons gaat het om meer dan alleen de verkoop van een reis; wij realiseren dromen en creëren belevenissen en herinneringen!
Wij regelen alle denkbare reizen voor je.


Wij werken graag met lokale agenten en zij werken met de lokale bevolking. Hierdoor profiteert de lokale bevolking van het toerisme in hun gebied, en profiteren wij van hun kennis. Wij hebben veel aandacht voor duurzaam toerisme. Zo kun je ook denken aan reizen per trein, verblijven in een eco vriendelijke accommodatie en kunnen we CO2 compenseren indien gewenst.

Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en daarvoor krijg je de juiste reis voor de juiste prijs. Nee ons persoonlijke advies kost niet standaard meer als het pakketje wat je zelf boekt. Wij bieden dit ook aan en voor dezelfde prijs, alleen met de garantie dat er altijd iemand voor je klaar staat.

Wij adviseren je graag en vaak uit eigen ervaringen. We hebben beide al veel van de wereld mogen zien en ons wensenlijstje blijft gevuld.

Foto's

Travel Counsellors Marieke en Marieke in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Buslijndiensten
Campings
Duikreizen
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Hotels
Italië
Jongerenreizen
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Maatwerk reizen
Noord-Amerika
Ouderenreizen
Rondreizen
Singles
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zeilvakanties
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Artikelen

Reizen en Covid-19

In maart zijn we met de hele wereld keihard getroffen door Covid-19. Iedereen die op reis was moest op stel en sprong terug naar huis worden gehaald, reizen moesten geannuleerd worden of omgeboekt naar...

Onze locatie

Travel Counsellors Marieke en Marieke


Locht 1 5482 VM Schijndel
06-20205491 Klik om te bellen