Travel Counsellors Bjorn Smit


Richter 175 4251 DR Werkendam
06 82836100 Klik om te bellen

Service en reisadvies op maat
Onafhankelijk
24/7 bereikbaar

Over Travel Counsellors Bjorn Smit

Het leven is één grote reis! Waarom er niet uithalen wat er aan avontuur in zit?

Service op maat
Het gemak van jouw persoonlijke reisadviseur aan huis. Niet meer wachten en 24/7 open en bereikbaar. De reis uitzoeken in uw eigen tijd en in uw eigen omgeving. Voor, tijdens en na de reis blijf ik uw aanspreekpunt om, indien nodig, te ondersteunen.

Van dromen over een reis naar het realiseren van de reis
Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten als uw persoonlijk reisadviseur, dan gaan we eerst in een persoonlijk gesprek verkennen wat uw wensen zijn, om u zo de beste mogelijkheden te kunnen bieden. Aan de hand van uw wensen ga ik voor u aan de slag. Tot in de puntjes zal uw reis worden geregeld, om zo een onvergetelijke beleving te creëren. Of het nu gaat om strandvakanties, citytrips, rondreizen, cruises, losse vliegtickets, singlereizen, groepsreizen, vakantiewoningen of zakenreizen en incentives. Het boeken van pakketreizen, het verzorgen van de benodigde verzekeringen, boardingpassen, stoelreserveringen, visumafhandeling, vaccinaties en/of (privé)transfers, excursies, huurauto en nog veel meer. Ik zoek alles voor u uit en zorg ervoor dat alles voor uw reis wordt geregeld.

Meer mogelijk
Bij mij bent u op het juiste adres. Dankzij mijn ruime ervaring en opgedane kennis bij diverse bekende reisorganisaties, weet ik de ins en outs binnen de branche. Ik ben werkzaam onder de paraplu van Travel Counsellors om zo nóg meer voor mijn klanten te kunnen betekenen. Hierdoor kan ik onafhankelijk te werk gaan en deskundige, klantgerichte en kostenbewuste service leveren. Als Travel Counsellor ben ik niet gebonden aan de bestaande pakketreizen van grote reisorganisaties van bijvoorbeeld TUI of Corendon; ook op maat kan ik erg veel voor u betekenen. Hierdoor kan ik goed concurreren met partijen op het internet, echter pretendeer ik niet altijd de voordeligste te zijn. U krijgt daarbij wel mijn toegevoegde waarde dat bij mij echt alles van A tot Z geregeld is. U krijgt bij mij meer voor nagenoeg hetzelfde geld!

Kwaliteit
Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waarmee de kwaliteit en de betaalde reisgelden te allen tijde gewaarborgd zijn.

Wat klanten zeggen
'Geweldig geholpen'.
'Had ik zelf nooit zo kunnen regelen, er komt meer bij kijken dan gedacht'.
'Blij dat ik terug kon vallen op ondersteuning toen ik een tandarts zocht tijdens mijn reis'.
'Blij dat alle zorgen en stress omtrent de vakantie al snel uit handen werden genomen'.

Kijkt u al uit naar het plannen van uw volgende reis en bent u net zo enthousiast als ik? Dan zie ik uw telefoontje of mail graag tegemoet!

Bjorn Smit
Uw persoonlijke reisadviseur

Het leven is één grote reis. Waarom er niet uithalen wat er aan avontuur in zit?

Foto's

Bjorn Smit

Travel Counsellors Bjorn Smit in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Campings
Cruises
Duikreizen
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Golfreizen
Griekenland
Groepsreizen
Hotels
Italië
Jongerenreizen
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Naturisme
Noord-Amerika
Ouderenreizen
Rondreizen
Singles
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Onze locatie

Travel Counsellors Bjorn Smit


Richter 175 4251 DR Werkendam
06 82836100 Klik om te bellen