Topic Travel Vakantiehuizen


Bezuidenhoutseweg 27 2594 AC 's-Gravenhage
0704168416 Klik om te bellen

Over Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel Vakantiehuizen, uw specialist in de verhuur van de betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Kroatië en Tsjechië.

Topic Travel is een zelfstandige reisorganisatie, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Topic Travel is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en verhuurt de vakantiehuizen rechtstreeks aan haar gasten. Dat betekent een korte lijn tussen producent en consument en een soepele, directe communicatie tussen u en Topic Travel, op het moment dat het ú uitkomt. Een enthousiast team van vakmensen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boekingen te behandelen.

De meer dan 2000 vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië en Kroatië werden stuk voor stuk persoonlijk geselecteerd en worden jaarlijks bezocht. En altijd met als uitgangspunt: "zouden wij hier zelf vakantie willen houden?". Elk huis wordt uitvoerig en gedetailleerd beschreven. Wat u bij Topic Travel leest en ziet, treft u ook daadwerkelijk aan.

Topic Travel is aangesloten bij het ANVR, de branche-organisatie die strenge normen hanteert voor het lidmaatschap en de kwaliteit van de reizen. Daarnaast is Topic Travel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen. Dit biedt u de zekerheid dat u uw vakantie boekt bij een betrouwbare en professionele reisorganisatie.

Topic Travel Vakantiehuizen in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Topic Travel Vakantiehuizen


Bezuidenhoutseweg 27 2594 AC 's-Gravenhage
0704168416 Klik om te bellen