The Travel Club Jose


Augustinushof 68 1216 LG Hilversum
06-55367994 Klik om te bellen

Over The Travel Club Jose

THE TRAVEL CLUB - JOSÉ VAN DER KOOGH-HERSBACH
SINDS 2007  DE PERSOONLIJKE  REISADVISEUR VAN HET GOOI- EN OMSTREKEN.
 

40 jaar ervaring in de reiswereld


Sinds 1980 ben ik werkzaam in de reiswereld, door deze jarenlange ervaring kan ik u goed adviseren! Sinds 2007 ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie The Travel Club; een professionele club van zelfstandig werkende vakbekwame reisadviseurs. Deze organisatie geeft mij een goede ondersteuning en biedt een website waarop u eventueel zelf uw reizen kunt boeken. Cruisen is ook één van mijn specialismen. Bezoek hiervoor jose@cruise-specialisten.nl

Optimale productkennis

Regelmatig bezoek ik informatiebijeenkomsten van toeristenbureaus en reisorganisaties, daarnaast volg ik cursussen en Webinars.

Tijdens studiereizen kwam ik o.a. in de Verenigde Staten, Jamaica, Aruba, Brazilië, Mexico, Zuid-Afrika, Egypte, Oman, Indonesië, Vietnam, Australië en veel landen binnen Europa waaronder Fins Lapland en IJsland. Ook heb ik cruises gemaakt met Norwegian Cruise Line, Mein Schiff, MSC cruises en de Holland America Line.

Persoonlijk Advies

Hoe ga ik te werk? Graag maak ik eerst vrijblijvend kennis met u, bij u thuis of op een andere locatie. Zo leren wij elkaar beter kennen. Uw reiswensen bespreek ik met u, daarna ga ik aan de slag om uw droomreis samen te stellen. U krijgt de offerte persoonlijk aangereikt of per e-mail toegestuurd. Ik bespreek de offerte met u en pas hem zo nodig aan. Om u helemaal te ontzorgen  kan ik autohuur, vervoer naar en van de (lucht) haven, excursies, theater voorstellingen of fietshuur bijboeken. U hoeft alleen nog te genieten! Nadat de boeking is gemaakt mail ik de reisovereenkomst met de reisvoorwaarden toe. Het contact is heel persoonlijk en ik ben goed bereikbaar, ook als u op de bestemming bent. Na afloop van de reis bel ik u om te vernemen of uw reis naar wens is verlopen.

Zekerheid, verzekeringen en duurzaam reizen

The Travel Club is aangesloten bij ANVR, SGR (z) en calamiteitenfonds. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor u. 

Van een samengestelde reis maak ik een pakketreis om risico’s te beperken. Mochten er toch nog risico’s zijn, dan zal ik u daarop attenderen en overleggen  of aanvullende verzekeringen een uitkomst bieden. Graag  adviseer ik u over reis- en annuleringsverzekeringen zodat u  goed verzekerd op reis gaat.

Jaarlijks boek ik vele klanten naar alle uithoeken van de wereld. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Klik op deze link: duurzaam reizen en lees welk projecten The Travel Club steunt en hoe u een bijdrage kunt leveren.

Boeken

Het is ook mogelijk om, via deze site, zelf uw reis samen te stellen en te boeken. U kunt rekenen op de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club. Bij mijn afwezigheid staat er een professioneel team van The Travel Club klaar om u te ondersteunen.

Contact

Wilt u vrijblijvend kennismaken? U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken. 

José van der Koogh tel.nr. :  06-55367994 e-mail jose@thetravelclub.nl 

Foto's

Foto José

The Travel Club Jose in het kort

Specialisaties

Afrika
Australie
Azië
Cruisevakanties
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Verenigde staten
Zon en strand

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

The Travel Club Jose


Augustinushof 68 1216 LG Hilversum
06-55367994 Klik om te bellen