The Travel Club Haarlem


Oranjestraat 79 2013 VB Haarlem
0615326172 Klik om te bellen

Over The Travel Club Haarlem

The Travel Club Haarlem helpt u bij het realiseren van uw droomvakantie!

Hoe ziet uw droomvakantie eruit? Dat hoor ik maar al te graag, want mijn passie is het realiseren van droomvakanties! Vertel mij waar u over droomt en ik help u op professionele wijze bij het realiseren van een vakantie om nooit meer te vergeten. 

Een vakantie boeken via The Travel Club, is altijd een goed idee. U wordt voorzien van uitstekend advies, krijgt de beste prijs en hoeft er zelf maar weinig tijd aan te besteden. Dat is volledig ontspannen op vakantie gaan, of u nu uit wilt rusten of nieuwe avonturen beleven!

Doordat ik al meer dan 15 jaar ervaring heb als personal assistant, reisleidster en reisbureau expert, kan ik mij inleven in alle vakantiewensen. Van avontuurlijke road trip door de USA tot voordelige familievakantie, camperreis door Australië tot een luxe vijfsterren reis naar Spanje. Ik voel mij persoonlijk betrokken, neem uitgebreid de tijd en ga verder dan een normaal reisbureau om de juiste reis te vinden.

De prijs? Die is het zelfde en vaak zelfs beter dan dat u het zelf zou uitzoeken. Een reisvoorstel is kosteloos en vrijblijvend en vooral heel erg tijdsbesparend. Alleen maar voordelen voor u!

Petra Hermans

The Travel Club Haarlem

Foto's

The Travel Club Haarlem in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Australie
Azië
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Groepsreizen
Luxe Reizen
Noord-Amerika
Rondreizen
Verenigde staten
Wintersport
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

The Travel Club Haarlem


Oranjestraat 79 2013 VB Haarlem
0615326172 Klik om te bellen