Summit Travel


Oostplein 420 3061 CH Rotterdam
010 279 9632 Klik om te bellen

Persoonlijke service van jouw eigen contactpersoon
Meer dan 20 jaar ervaring met wintersportreizen
Lid van ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds

Over Summit Travel

Summit Travel is in 2003 opgericht door Robert Flik. Hij wilde een bedrijf starten dat mensen persoonlijk helpt bij het boeken van wintersportvakanties. En dat is gelukt! Persoonlijk contact is bij ons nog steeds belangrijk. Van een vaste contactpersoon tot reizen op maat, alles naar jouw wensen.

Je kunt bij Summit Travel terecht voor een compleet verzorgde skivakantie. Zoals accommodatie, skipassen, materiaalhuur, les in snowboarden of skiën, reisverzekeringen en vervoer.

Wil je graag naar een rustig gebied om jouw eerste ervaring op te doen? Naar een gebied met speciale skischolen voor kinderen? Of is juist de après-ski voor jouw belangrijker dan de hellingen? Waar je ook voor kiest, wij vinden het perfecte dorp voor jou. In Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië. Onze reisadviseurs zijn zelf ook in veel dorpen geweest. En kunnen daarom vanuit hun eigen ervaring advies geven. Geen tekstje van het internet dus, maar persoonlijk advies. En dat al 20 jaar lang!

We hebben reisadviseurs voor stellen, vriendengroepen en gezinnen. Maar ook voor bedrijven tot wel 300 wintersporters per groep. We kunnen dus heel Nederland helpen om hun ideale wintersportvakantie te vinden.

Bovendien verloopt het boeken zorgeloos. Heb je bepaalde wensen, dan luisteren we daarnaar. Moet je last-minute annuleren vanwege ziekte? Onze soepele annuleringsvoorwaarden maken het mogelijk. En heb je tijdens je skivakantie nog vragen? Bel ons dan gerust. Ook tijdens jouw vakantie staan we namelijk voor je klaar.

We begrijpen dat zulke beloftes voor jou misschien niet voldoende zijn. Daarom zijn we aangesloten bij de ANVRG, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Zo boek jij met een gerust hart jouw wintersportvakantie bij Summit Travel.