StudyTravel


Oranjesingel 19 6511 NM Nijmegen
0243888666 Klik om te bellen

Over StudyTravel

StudyTravel is specialist in taalreizen. Zowel voor groepen als individuele reizigers, voor beginners en gevorderden, voor jong en oud(er) organiseren wij taalcursussen in het land waar de taal gesproken wordt. Je kunt elke week (het hele jaar door) starten met een taalcursus. Je hebt les op een internationale school, dus je zit in de klas met cursisten uit de hele wereld. Je hebt 's morgens les (van maandag t/m vrijdag) en 's middags (en in het weekend) is er tijd voor allerlei activiteiten en excursies. Je woont bij een gastgezin, in een studentenhuis, een eigen studio of je zorgt zelf voor accommodatie.

Er zijn speciale cursussen voor jongeren in de schoolvakanties en tijdens (een deel van) een tussenjaar. Ook bieden wij speciale programma's voor zakenmensen, leraren (Erasmus+ KA1) en taalreizen voor gezinnen

Kom eens langs op één van onze informatiedagen (www.studytravel.nl/over-studytravel/kom-langs). Of maak een afspraak om al je wensen en verwachtingen te bespreken. Je bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, 09.00-17.30 uur.

StudyTravel in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Australie
Azië
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Italië
Jongerenreizen
Latijns-Amerika
Noord-Amerika
Ouderenreizen
Singles
Verenigde staten

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

StudyTravel


Oranjesingel 19 6511 NM Nijmegen
0243888666 Klik om te bellen