Special Villas


Vaandrigstraat 3 4871 LS Etten-leur
076 - 53 22 031 Klik om te bellen

Over Special Villas

Special Villas: Vakantiehuizen net even anders

Al meer dan 10 jaar Reisspecialist in de verhuur van bijzondere en unieke vakantiehuizen in Nederland, Belgie, Frankrijk, en Duitsland. De vakantiehuizen zijn individueel of liggen op een kleinschalig domein en zijn altijd smaakvol ingericht met een persoonlijke touch. Ze liggen op de allermooiste locaties in de natuur, in een bosrijke omgeving, aan het water of in landelijk gebied. De inrichting varieert van eigentijds sober tot modern, stijlvol en luxe in een hippe of landelijke stijl en voor iedere smaak en budget.

Weg van de massa

Geen grote vakantieparken of drukke campings maar rustig gelegen locaties met op iedere plek voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken. Iedere vakantiewoning is bedoeld om te genieten en te onthaasten tijdens een weekendje weg of langere vakantie met het gezin, familie of vrienden. Wat dacht u van een kerkje in Friesland, een trendy school in Belgie, een safaritent of luxe villa met privezwembad in Frankrijk...

Gratis advies

Waar vind je dat tegenwoordig nog? Gratis advies van een specialist met kennis van zaken. Die de huizen van binnen en buiten kent, de omgeving en de eigenaar. Iedere locatie is persoonlijk bezocht en veel eigenaren werken reeds jarenlang met Special Villas. Zijn er speciale wensen, we regelen het graag!

Foto's

Villa met privezwembad in Frankrijk

Special Villas in het kort

Specialisaties

Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Weekendje weg

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Special Villas


Vaandrigstraat 3 4871 LS Etten-leur
076 - 53 22 031 Klik om te bellen