Sawadee Reizen


Sarphatistraat 650 650 1018 AV Amsterdam
0204202220 Klik om te bellen

Over Sawadee Reizen

 

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke groepsrondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Ontdek de indrukwekkende natuur en fascinerende cultuur van een land. Voor een intense beleving maak je een wandel- of fietstocht, een tocht per kameel of bezoek je bijvoorbeeld een markt, wat vaak garant staat voor onverwachte ontmoetingen. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen. Ervaringen die reizigers nog lang bijblijven en ervoor zorgen dat ze bij ons terug blijven komen.

Breed reisaanbod voor de Nederlandstalige markten
Met ruim 200 reizen wereldwijd vind je bij Sawadee altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Naast dat je kunt kiezen uit verschillende reislengtes, kun je ook kiezen uit verschillende typen reizen. Of je nu op zoek bent naar een actieve reis, een familiereis, een singlereis, een reis langs de hoogtepunten of juist de minder bekende plekken van een land, bij Sawadee ben je aan het juiste adres.

Individuele vrijheid en de beste reisleiding
Sawadee combineert het gemak van een groepsreis met de vrijheid van een individuele reis. Zo heb je ook veel eigen tijd. Op dagen dat je niet onderweg bent, bepaal je zelf wat je doet. Alle reizen worden begeleid door de beste reisbegeleiders

Duurzaam reizen
De schoonheid en authenticiteit van een land zijn een belangrijk onderdeel van een onvergetelijke vakantie. Daarom gaat Sawadee op een bewuste manier om met de natuur en de lokale bevolking. Wij vinden het belangrijk dat er respect en begrip is voor de heersende culturele normen en waarden. Sawadee biedt o.a. de mogelijkheid om je CO2-voetafdruk te compenseren. 

Sawadee Reizen in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Australie
Azië
Fietsvakanties
Jongerenreizen
Latijns-Amerika
Rondreizen
Singles

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Onze locatie

Sawadee Reizen


Sarphatistraat 650 650 1018 AV Amsterdam
0204202220 Klik om te bellen