Sajetspecials bv


Sadatweg 58 2622 AP Delft
06 20418494 Klik om te bellen

Unieke op maat verzorgde reizen
Ruim 25 jaar reisspecialist, wereldwijde kennis
Wereldwijde samenwerking met eigen leveranciers

Over Sajetspecials bv

Sajet Specials, reizen op maat

Wil je een droomreis maken naar het einde van de wereld met jouw geliefde, vrienden en/of familie? Ben je op zoek naar een unieke safari, die helemaal is afgestemd op jouw wensen? Of ben je van plan om een rondreis door de VS te maken, waarbij je de mooiste plekken bezoekt? Neem dan contact op met Sajet Specials voor reizen op maat.

Over Sajet Specials

Wij zijn Sajet Specials begonnen, omdat het ons een groot plezier doet om mensen hun droomreis te verzorgen. Het maakt ons niet uit of dat nu een weekendje Texel of een volledig verzorgde wereldreis is. Je kunt bij ons alleen terecht voor reizen op maat, wij doen niet aan standaardpakketten en kant-en-klare reizen. Geen mens is hetzelfde, wij zorgen er daarom voor dat je reis perfect aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Als reisprofessionals hebben wij de taak om onze klanten in de watten te leggen en dat begint al vanaf het eerste contactmoment. We zorgen ervoor dat jouw tickets bij je thuis worden bezorgd, de juiste stoelen worden geboekt en we helpen bij het inchecken voor uw vlucht. Daarnaast sturen we je een appje of bellen wij je om te vragen of je goed bent aangekomen. Het zijn voor ons de kleine dingen die er toe doen. Wij helpen je graag en worden er oprecht gelukkig van als onze klanten de extra aandacht waarderen.

Sajet Specials is er voor jou

We zijn dag en nacht bereikbaar op 06-20418494. Wil je een luchtballonvaart op de Bahama’s of een rondrit door Kaapstad met Harleys? Wij zorgen ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden en gaan door waar anderen stoppen. Wij kunnen onze lijnen kort houden, doordat wij een rechtstreekse agent hebben in elk land.

Het mooiste compliment dat wij ooit hebben gekregen kwam van een gezin met vijf kinderen. ‘Het is zo fijn dat jullie altijd ‘outside the box’ denken. Bij jullie is niet standaard en jullie komen altijd met iets geks of onverwachts.’

Wij kennen onze klanten door en door; wij kennen hun gezinssituatie, weten wanneer hun verjaardagen zijn, waar en hoe ze graag logeren en wat ze graag eten. Dit schept een hechte band en zorgt ervoor dat wij reizen kunnen regelen die perfect passen bij de wensen van onze klant. Wat ons betreft zijn wij dit onze klanten verplicht. Wij zien het als onze taak om de beste plekken op de wereld op te sporen en ze met jou te delen.

Reizen op maat doe je met Sajet Specials

Wil jij een unieke reis maken die helemaal is afgestemd op jouw wensen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website www.sajetspecials.nl.

Video

Sajetspecials “herinneringen voor het leven “

Foto's

Colombia, Cartagena Rosario eilanden

Sajetspecials bv in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Australie
Azië
Campings
Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Groepsreizen
Hotels
Italië
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Naturisme
Noord-Amerika
Ouderenreizen
Rondreizen
Singles
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zeilvakanties
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Certificeringen

Garantiefonds gespecialiseerde touroperators

Www.versetruffel.nl

Calamiteitenfonds

Team

Onze locatie

Logo Sajetspecials bv

Sajetspecials bv

Sajetspecials bv


Sadatweg 58 2622 AP Delft
06 20418494 Klik om te bellen