Optimo Travel BV


zonweg 177 2516 CE Den haag
0797600034 Klik om te bellen

Over Optimo Travel BV

Optimo Travel B.V. is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Portugal en Zuid-Amerika en Golfreizen naar Portugal, Spanje en Zuid-Amerika. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche, in combinatie met uitgebreide kennis van de landen, al dan wel/niet gecombineerd met kennis van de golfsport, kunnen wij u een ideaal reisaanbod doen.
Belangrijk in onze aanpak zijn de persoonlijke benadering en het “ontzorgen” van onze klanten. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u naast een prachtige accommodatie en een geweldige golfbaan of een fantastische excursie vooral kunt genieten van het moment en terug kijken op een heerlijke ervaring en een mooie herinnering. Naast onze pakketreizen, fly&drives en rondreizen kunt u er bij ons voor kiezen om zelf eenvoudig uw reis samen te stellen. U kiest zelf hoelang, waar en wanneer en met welke verzorging u ergens wenst te verblijven. U kiest zelf waar en wanneer u een huurauto wenst en welke excursies, greenfee(s), doorverbindingen of transfers u wenst.
Indien u wenst te golfen kunt u dit natuurlijk zelf of onder begeleiding, van een aan Optimo Golf Travel gelieerde golfprofessional, doen. Ook behoren het volgen van een clinic, een “game improvement” cursus of deelnemen aan een (pro-am)toernooi, op toplocaties in het buitenland tot de mogelijkheden.

Optimo Travel BV in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Gevarieerd aanbod
Hotels
Rondreizen
Stedentrips
Zon en strand

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Optimo Travel BV


zonweg 177 2516 CE Den haag
0797600034 Klik om te bellen