Native & Green


Jachtlaan 7 9301 KN Roden
050 50 10 250 Klik om te bellen

Over Native & Green

Native & Green organiseert al sinds 2002 unieke individuele reizen naar Ecuador & Galápagos en ook Colómbia en Perú, geheel naar de wensen en grenzen van de reiziger.

Wij zijn echte specialisten, bij ons dus geen blokjes of bouwstenen: alles zo ontworpen dat de reis logisch in elkaar zit, met een goede hoogteopbouw, niet al te lange reisafstanden per dag en overal net op het juiste moment langskomen, met voldoende afwisseling in natuur en cultuur.

We kunnen uitgaan van specifieke wensen (zoals veel afwisseling in natuur of juist cultuur of beide, vogels, avontuurlijk, orchideeën, lokale mensen ontmoeten, alles is mogelijk). We kunnen ook uitgaan van een specifiek budget en daar binnen een zo mooi mogelijke reis maken. U bepaalt zelf de data, dus het kan zo lang of kort zijn als u zelf wilt en met zoveel personen als u wilt. De reis kan Top-End of juist eenvoudig of gemixed. Iedere reis die we maken is daarmee anders en uniek. 

Op de Galápagos hebben we toegang tot alle boten, hotels en dagtochten. Bel ons vooral eerst voor advies over de Galápagos, want er is heel veel te kiezen.

Native & Green werkt professioneel, heel persoonlijk en zeer gespecialiceerd met heel veel kennis en ervaring en buitengewone service.

Foto's

Native & Green in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Avontuurlijke reizen; luxe reizen
Gevarieerd aanbod
Individueel maatwerk
Latijns-Amerika
Luxe Reizen
Ouderenreizen
Regenwoud expedities
Reizen met kinderen
Rondreizen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Native & Green


Jachtlaan 7 9301 KN Roden
050 50 10 250 Klik om te bellen