Manyways2travel


Blauwe tramstraat 114 2311 ZX Leiden
0652470697 Klik om te bellen

Over Manyways2travel

Eindelijk die droomreis boeken?

Je wilt graag eindelijk die mooie, bijzondere droomreis van je bucketlist afstrepen maar waar en hoe ga je beginnen? Wat moet je allemaal regelen en waar haal je de tijd vandaan? 
Daar kan ik je bij helpen. Reizen en de wereld verkennen met de camper, auto, vliegtuig of trein is al jaren een passie van me. Deze passie wil ik graag inzetten om jullie ideeën over je droomreis of vakantie om te zetten in een mooie op maat gemaakte reis.

Waarom bij Mayways2travel boeken?

Als ervaren reiziger heb ik al vele mooie plekken mogen bezoeken. Ben ik er nog niet geweest dan is de kans groot dat het op mijn bucketlist staat. Persoonlijk, uniek en avontuur zijn de woorden waar het bij mij om draait. Of je nu alleen, samen of met de kinderen wilt reizen, ik kan je een mooi reisvoorstel doen. Om het af te maken krijg je ook een persoonlijk gemaakte reisgids van me mee om alvast wat voorpret te hebben. 

Natuurlijk is een reis niet compleet zonder de belangrijke bezienswaardigheden gezien te hebben maar ik kan je een voorstel doen waar ook minder bekende, maar niet minder interessante plekjes, in je reis worden opgenomen.

Hoe ik dat kan aanbieden.

Door samen te werken met locale reisaanbieders maak ik gebruik van hun kennis van het land, ondersteun je de locale economie en kan je de reis zo persoonlijk maken als jezelf leuk vindt. Kom je graag in contact met de locale bevolking? Ga eens eten bij de mensen thuis of kom in contact met locale gidsen die je alle ins&outs van hun land of omgeving kunnen vertellen.

Nieuwsgierig geworden of interesse? 

Neem gerust contact op of vraag een reisvoorstel aan. Kijk voor inspiratie in mijn aanbod, hier kun je ook voorbeeldreizen vinden. Staat je droombestemming er niet tussen? Laat het me weten dan ga ik kijken wat ik kan doen want geen bestemming bestaat niet!

Manyways2travel in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Gevarieerd aanbod
Rondreizen
Stedentrips
Zeilvakanties

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Onze locatie

Logo Manyways2travel

Manyways2travel

Manyways2travel


Blauwe tramstraat 114 2311 ZX Leiden
0652470697 Klik om te bellen