LAS: Latijns Amerika Specialist


Turbinestraat 1 1014 AV Amsterdam
0206065030 Klik om te bellen

Over LAS: Latijns Amerika Specialist

LAS (Latijns Amerika Specialist) is geboren uit een mix van Nederlands en Argentijns bloed, passie voor Latijns Amerika, een schat aan reiservaring in dit continent en een groot enthousiasme voor het overbrengen van deze ervaringen. Hieruit is -10 jaar geleden- een online - reisorganisatie voortgekomen met reisspecialisten die de ‘nieuwsgierigen’ onder ons een geweldige ontdekkingsreis laten maken. De ‘avonturiers’ gaan op in hun ervaringen en de ‘levensgenieters’ gaan gegarandeerd een heerlijke reis tegemoet. Belangrijkste doel is u vooraf goed te informeren over de betreffende bestemming en u tijdens de reis maximaal kennis te laten maken met het land, altijd geheel op uw eigen manier en in uw eigen tempo.  

Naast Argentinië is LAS specialist voor heel Latijns Amerika: o.a. Ecuador, Peru, Brazilië, Chili, Colombia, Venezuela, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala, Mexico, maar ook de Zuidpool. Geen land is hetzelfde, allemaal hebben ze een eigen schoonheid, geschiedenis en karakter en die komen terug in ons reisaanbod.

 

LAS stelt graag ook voor u een mooie droomreis naar Midden- of Zuid Amerika samen!

Foto's

Latijns Amerika Specialist in Reizen

LAS: Latijns Amerika Specialist in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Gevarieerd aanbod
Kuurreizen
Latijns-Amerika
Ouderenreizen
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Artikelen

Waarom nog via een (online) reisorganisatie boeken? De voordelen van een reis-specialist:

De voordelen van een reis-specialist: Personalisatie. Vooral terugkerende klanten waarderen de persoonlijke benadering van de reisorganisatie. Dankzij de persoonlijke aandacht kan de organisatie beter...

Onze locatie

LAS: Latijns Amerika Specialist


Turbinestraat 1 1014 AV Amsterdam
0206065030 Klik om te bellen