Interhome Vakantie B.V.


Laan van Zuid Hoorn 70 2289 DE Rijswijk
070 414 1011 Klik om te bellen

Over Interhome Vakantie B.V.

Spanje, Italië of Kroatië

Of je nu kiest voor een gezellig appartement aan een van de gezellige Spaanse costa’s, een authentieke boerderij in het binnenland of juist een villa met zwembad op een van de vele Spaanse eilanden, bij Interhome vind je het allemaal. Niet voor niets is Spanje ook dit jaar weer het nummer 1 vakantieland voor Nederlanders.

Ervaar het echte Italiaanse leven in Toscane of Le Marche en combineer je vakantie met een bezoek aan een van de leuke Italiaanse stadjes zoals Florence of Lucca.

In Kroatië vind je prachtige huizen in het binnenland maar ook direct aan het strand. Kroatië is deze zomer de snelst groeiende zomerbestemming bij Interhome. Ook voor andere topbestemmingen zoals Frankrijk en Portugal ben je bij Interhome aan het juiste adres.

www.interhome.nl/vakantie-ideeen/zomervakantie/

Vakantie in de bergen

Wandel jij in de vakantie liever door de prachtige berglandschappen van Zwitserland of Oostenrijk en verblijf je dan bij voorkeur in een chalet of appartement met een fenomenaal uitzicht? Dan vind je bij Interhome vast de perfecte accommodatie voor jouw volgende zomer.

www.interhome.nl/zoeken/?filters=27:5,17:2

Citytrips

Wist je dat je bij Interhome ook aan het juiste adres bent voor sfeervolle appartementen in grote steden als Parijs, Barcelona, New York en Londen? Beleef de stad van je dromen als een echte local. Kijk op www.interhome.nl/stedentrips

Vakantie in eigen land

 

Ook op het veelzijdige aanbod van Interhome in Nederland krijg je korting. Even lekker uitwaaien aan het strand of juist genieten op de Veluwe of in Limburg? Interhome biedt de leukste accommodaties door heel Nederland.

www.interhome.nl/nederland.


 

Foto's

Interhome Vakantie B.V. in het kort

Specialisaties

Fietsvakanties
Frankrijk
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Stedentrips
Verenigde staten
Weekendje weg
Wintersport
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Interhome Vakantie B.V.


Laan van Zuid Hoorn 70 2289 DE Rijswijk
070 414 1011 Klik om te bellen