ID Travel


Mommersteeg 56 5254 VM Haarsteeg
0735112314 Klik om te bellen

Over ID Travel

IDTravel heeft een breed aanbod van actieve vakanties: fietsen, wandelen met o.a. huttentochten en een skisafari.

Huttentochten voor jong en oud
Wij organiseren op individuele basis uitdagende huttentochten o.a. in; Oostenrijk (Tirol en Silvretta), Italië (Val Gardena, Val di Fassa, Val di Sole), Spanje (Mallorca), Zwitserland, Tsjechië en Slowakije.

IDTravel biedt meer dan 45 huttentochten in 6 verschillende landen aan. Voor gezinnen met kinderen, de beginnende bergwandelaar en voor de ervaren (berg)wandelaar die opzoek is naar een échte uitdaging!

Wat maakt een huttentocht zo leuk?

Iedere dag is anders, kortom iedere dag is een avontuur. Na een prachtige wandeldag gaat u met uw medereiziger of wellicht een collega wandelaar heerlijk dineren, om na het eten de dag te bespreken onder het genot van een drankje. De volgende dag na het ontbijt verlaat u de hut om richting uw volgende hut te wandelen, met de verfrissende berglucht in uw gezicht en de pittoreske bergen om u heen is het optimaal genieten. De ochtendnevel trekt op, de bergen veranderen ieder moment van kleur en u heeft een adembenemend panorama. Ondanks de inspanning komt u tot rust en tot uzelf. De huttentochten variëren van 4 tot 7 wandeldagen, voor ieder wat wils!

IDTravel is sinds 2004 dé specialist in de BeNeLux voor huttentochten.

Fiets- en wandelreizen met bagagetransport in Europa

Interesse in een fiets- of wandelvakanties langs de Donau, in het Salzkammergut, op Rügen? Bekijk dan onze website voor ons totale aanbod van fiets- en wandelvakanties mét bagagetransport.


Skisafari in de Dolomieten

Tijdens de skisafari daalt u af door de maagdelijke sneeuw en vervolgens gaat u heerlijk dineren in een knus restaurant. Een TOP ervaring. Onze skisafari start in Pozza di Fassa en gaat o.a. over de Sella Ronde, een schitterende ervaring! Dit is het grootste skigebied ter wereld, met meer dan 600km aan pistes en aanééngesloten.

Waarom kiezen voor IDTravel?

Door onze persoonlijke ervaring, kunnen wij u een passend advies geven dat aansluit op uw wensen. Daarnaast leveren wij kwaliteit voor een lage prijs! Ons motto: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wie wilt dat nu niet?
Bezoek onze website: WWW.IDTRAVEL.NL
E-mail: info@IDTravel.nl of bel 073-5112314

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Foto's

huttentocht Tirool

ID Travel in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Afrika
Berghuttentochten
Fietsvakanties
Gevarieerd aanbod
Hotels
Italië
Oostenrijk
Singles
Skisafari
Spanje Picos d'Europa
Tsjechië
Wandelvakanties
Wintersport

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Certificeringen

SGR lidmaatschap 2630

Onze locatie

ID Travel


Mommersteeg 56 5254 VM Haarsteeg
0735112314 Klik om te bellen