Health Holidays


Leksmondhof 56 1108 EP Amsterdam Zuidoost
020 - 400 22 33 Klik om te bellen

Ruim 39 jaar kennis en ervaring
Lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
Gegarandeerd vertrek

Over Health Holidays

Health Holidays biedt u wekelijks een detoxreis, waarbij u een sapkuur met sportprogramma volgt op één van de prachtige locaties in Turkije, Portugal of op het Canarische eiland Fuerteventura (Spanje).

Een drukke baan, weinig tijd voor uzelf of een moeilijke periode maken het lastig uw kostbare gezondheid in conditie te houden. Op reis met Health Holidays bent u weg van deze dagelijkse stress én samen maken wij deze belangrijke stap naar een gezonde levensstijl. Tijdens uw Health Holiday verbetert u uw gezondheid én heeft u de tijd om volop te ontspannen tijdens een welverdiende vakantie.

U start de dag met een looptraining. Afhankelijk van uw conditie gaat u tijdens deze looptraining wandelen, Nordic Walken, Roven of hardlopen.

Hierna krijgt u een glas citroensap aangelengd met water. Na een half uur nuttigt u een heerlijke versgeperste vruchtensap bestaande uit 3 verschillende vruchten.
Na de vruchtensap is het tijd voor de bodyshape. De bodyshape bestaat uit spierversoepelingsoefeningen zoals aerobics, yoga of pilates. Met de bodyshape eindigt het ochtendprogramma en heeft u alle tijd om te ontspannen en te genieten van uw welverdiende sapkuur vakantie.

De turbosap, bestaande uit komkommer- en tomatensap, staat tevens voor u klaar in een thermosfles. Deze kunt u verdelen over uw vrije middag en meenemen naar bijvoorbeeld de Day-Spa, de golfbaan of het strand.


In de namiddag krijgt u een aquatraining. Met de aquabelt bent u gewichtloos, waardoor u beter en makkelijker uw spieren kunt trainen en oefeningen kunt doen die door de zwaartekracht onmogelijk zijn.


’s Avonds krijgt u een versgeperste groentesap bestaande uit 3 verschillende groenten.

Wanneer u een spectaculaire gezondheidsreis bij Health Holidays boekt, krijgt u uitgebreide documentatie over de sapkuur en het sportprogramma. Uiteraard begeleiden wij u ook voorafgaand aan en na afloop van uw gezondheidsreis met een afbouw- en opbouwperiode.

Of u nu deelneemt om te ontgiften (ofwel detoxen), een nieuwe start te maken, voor afvallen, conditieverbetering of een energieboost, u bent altijd van harte welkom!

Waarom bij Health Holidays?

Rob Kasper Ligthart, erkend gezondheidsfilosoof, heeft in 1985 de sapkuur met het sportprogramma ontwikkeld.

Inmiddels organiseren wij al 39 jaar deze spectaculaire gezondheidsreizen, waardoor u bij ons de meeste ervaring en kennis zult vinden.

Wij zijn lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit biedt u zekerheid, zodat u met een gerust hart en een gezond verstand kunt boeken.


U kunt het gehele jaar wekelijks met ons mee naar 1 van onze 3 locaties, wij bieden ú de keuze.


Onze bestemmingen bieden altijd een aangenaam warm klimaat. Dit is essentieel en bevordert het ontgiften. Geen extreme hitte, dit is onverantwoord voor een sapkuur met een sportprogramma.


De sappen zijn zodanig samengesteld, dat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Alleen door rauwe en verse sappen kunt u uw lichaam geheel en goed reinigen, dat is dan ook datgene wat wij u bieden.

Wij nemen alle tijd voor uw vragen en staan u graag te woord!

Foto's

Health Holidays in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Gezondheidsreizen
Kuurreizen
Ouderenreizen
Singles
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Health Holidays


Leksmondhof 56 1108 EP Amsterdam Zuidoost
020 - 400 22 33 Klik om te bellen