Goedkoop Turkije


Oude Kijk in 't Jatstr 23-1 9712 EA Groningen

Over Goedkoop Turkije

Al meer dan vijftien jaar zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van goedkope reizen naar het Turkije. Ons reisbureau is gevestigd in Groningen en aangesloten bij de ANVR en SGR.
Voor iedere bestemming die Goedkoop Turkije aanbied hebben wij de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de beheerders van accommodaties en lokale touroperators. Hierdoor kunnen wij u precies vertellen hoe uw vakantie eruit gaat zien...De hotelkamers en appartementen die u via Goedkoop Turkije boekt zijn dan ook altijd van uitstekende kwaliteit. Wij vliegen alleen met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
Bent u op zoek naar een voordelige vliegvakantie en heeft u zon, zee en strand hoog in het vaandel staan? Kijk dan naar de lastminute aanbiedingen van Goedkoop Turkije naar o.a. Alanya, Belek, Side, Antalya, Kemer en de Turkse Rivièra.
Als Turkije reisbureau hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wanneer u telefonisch contact opneemt, bent u direct verbonden met één van onze medewerkers van het reisbureau.
Laat u alvast in de stemming brengen door het bekijken van onze website. Behalve dat onze reizen laag geprijsd zijn en online te boeken, vindt u hier alle informatie die u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie!

Goedkoop Turkije in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Gevarieerd aanbod
Jongerenreizen
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Goedkoop Turkije


Oude Kijk in 't Jatstr 23-1 9712 EA Groningen