Globus Toerkoop Reisburo


Einsteinstraat 18 6227 BX Maastricht
0433671700 Klik om te bellen

Over Globus Toerkoop Reisburo

Toerkoop Reisburo Globus is een allround reisburo met 2 vestigingen, in Eijsden en in Heer/Maastricht.
Al ruim 16 jaar staat het reisburo bekend om de goede service, klantvriendelijkheid en het grote aanbod in met name vluchten vanaf regionale luchthavens. Niet voor niets krijgen de bij Toerkoop aangesloten reisbureaus al jaren een hoge waardering van de consumentenbond.

De laatste jaren heeft Toerkoop Reisburo Globus zich gespecialiseerd in reizen op maat en cruises en heeft ons reisburo zich ontwikkeld als de cruisespecialist bij uitstek. Heerlijk genieten van alle luxe en de vele faciliteiten aan boord maken een cruise onvergetelijk. En dan spreken we nog niet eens over de overweldigende maaltijden, de meest professionele avondshows en de vele interessante dagexcursies. Niet voor niets hebben wij al enkele jaren de Cruise Award van de Nederlandse reiswereld ontvangen. Kijkt u voor ons uitgebreide cruiseaanbod op www.globuscruisevakanties.nl

Daarnaast heeft Toerkoop Reisburo Globus al meer dan 10 jaar een eigen groepsafdeling die de beste groepsreizen op maat maakt, geheel naar de wensen van de klant. Benelux. Europa of Wereldwijd, onze afdeling groepsreizen neemt alle uitdagingen aan. Wilt u eens weg met uw personeelsvereniging, sportvereniging of zomaar met kennissen of familie, ook dan kunt u terecht bij een van onze reisburo’s in Eijsden of in Heer/Maastricht.

Globus Toerkoop Reisburo in het kort

Specialisaties

Cruises, Zuid Afrika

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Globus Toerkoop Reisburo


Einsteinstraat 18 6227 BX Maastricht
0433671700 Klik om te bellen