Djed Reizen


Parkweg 49 2271 AE Voorburg
0703815533 Klik om te bellen

Over Djed Reizen

Wij organiseren culturele reizen naar Egypte. Naar de wereldberoemde monumenten die iedereen wil zien, maar ook naar plekken die u niet snel zelf ontdekt.

De mooiste manier om Egypte te ontdekken is met boottocht over de Nijl. Dit kan met één van onze drie klassieke Nijl Dahabiya zeilschepen, die varen tussen Luxor en Aswan.

Er zijn weinig plekken in Egypte waar wij niet zijn geweest. Daarom weten wij waar u moet zijn, en minstens even belangrijk, waar niet. Met onze jarenlange ervaring, kennis van het land en goede lokale contacten kunnen wij elke gewenste Egypte reis op maat samenstellen.

Door heel Egypte hebben wij een eigen team lokale medewerkers en chauffeurs. Ze kennen Egypte als geen ander en regelen alles wat er nodig is om uw reis goed te laten verlopen. Zo kunt u genieten van al het moois tijdens uw reis, terwijl u over de praktische zaken niet na hoeft te denken.

Voor de excursies, die u samen met een Egyptoloog maakt, wordt ruim tijd ingeruimd. Onze gidsen weten alles over de monumenten, de verschillende farao’s, de geschiedenis van het land en het Egypte van nu. Ook zorgen ze voor alle entrees, die inclusief zijn, net als al het vervoer. U hoeft ter plekke dus geen entrees meer te betalen.

Hoe is het om met ons door Egypte te reizen? Lees de ervaringen van onze klanten op onze website.

Djed Reizen in het kort

Specialisaties

Egypte specialist

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Djed Reizen


Parkweg 49 2271 AE Voorburg
0703815533 Klik om te bellen