Djed Reizen


Parkweg 49 2271 AE Voorburg
0703815533 Klik om te bellen

Egypte reisspecialist
Nijlcruises met luxe zeilschepen
Privé rondreizen door Egypte

Over Djed Reizen

Djed Reizen is al ruim 25 jaar een reisspecialist voor Egypte reizen en Nijlcruises met luxe Dahabiya zeilschepen. Met onze individuele rondreizen ontdekt u naast de wereldberoemde bezienswaardigheden ook het huidige Egypte.

Door onze jarenlange reiservaring, kennis van het land en goede lokale contacten kunnen wij elke gewenste Egypte reis op maat voor u samenstellen. Het grote voordeel van een reis met Djed is dat uw vluchten, uw visum, het lokale vervoer, de gidsen, toegangskaartjes en alle accommodatie voor u geregeld zijn. Dit maakt in het soms onoverzichtelijke Egypte uw reis een stuk eenvoudiger.

Of u nu één van onze rondreizen maakt of kiest voor een reis op maat, u reist altijd privé. Door heel Egypte hebben wij een eigen team lokale medewerkers en chauffeurs. Ze kennen Egypte als geen ander en regelen alles om uw reis goed te laten verlopen. Zo kunt u genieten van al het moois tijdens uw reis, terwijl u over de praktische zaken niet na hoeft te denken. Voor de excursies naar de piramiden, tempels en graven, die u samen met een privé gids/Egyptoloog maakt, wordt ruim tijd ingeruimd.

Djed Reizen in het kort

Specialisaties

Egypte specialist

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Djed Reizen


Parkweg 49 2271 AE Voorburg
0703815533 Klik om te bellen