Diving World Nederland B.V.


Hanzestraat 2 7006 RH Doetinchem
0314 653 180 Klik om te bellen

Dé allround duikvakantiespecialist
Aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds
Enorm groot aanbod, gevarieerd én scherp geprijsd

Over Diving World Nederland B.V.

Over ons

Diving World Nederland is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen! Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World Nederland heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan. Met Diving World Nederland ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hoe kun je ons bereiken

Naast dat wij tijdens kantooruren (ma-vr 09:30-12:30 / 13:00-17:00) te bereiken zijn op het nummer +31(0)314-653180, zijn wij tijdens je reis ten alle tijden te bereiken op ons noodnummer.

Liever contact per mail? Wij streven er naar om binnen 1 werkdag jouw mail te beantwoorden. Mailen kan naar info@divingworld.nl

Ons professionele team staat 24-uur per dag en 7 dagen in de week tijdens jouw vakantie voor je klaar! Daarnaast kun je tijdens je duikvakantie altijd terecht bij ons grote netwerk van vertegenwoordigers ter plaatse.

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen. Met Diving World ga je ZEKER op reis

Diving World Nederland B.V. in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Duikreizen
Gevarieerd aanbod
Liveaboards

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Certificeringen

SGR

ANVR

CALIMITEITENFONDS

Onze locatie

Diving World Nederland B.V.


Hanzestraat 2 7006 RH Doetinchem
0314 653 180 Klik om te bellen