Christoffel Travel


Van Vollenhovenstraat 26B 3016 BH Rotterdam
010 307 6483 Klik om te bellen

Persoonlijke service & expertise
Maatwerk
Unieke excursies & authentieke reizen

Over Christoffel Travel

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

De reis maken van uw leven, keer op keer. Dat is wat ons elke dag motiveert. Wij zijn van mening dat elke gast een reis van zijn leven moet hebben gemaakt. En als u 10 keer met ons hebt gereisd, dan heeft u geluk- u heeft 10 reizen van uw leven gemaakt. Het was een liefde voor alles wat met reizen te maken had en dat motiveerde ons om onze dromen te volgen en Christoffel Travel op te richten.

We zijn ervan overtuigd dat reizen draait om de ervaring en het zit in de details – de plaatsen waar u verblijft, het vervoer en de route die u daarnaartoe brengen, en de mensen die u onderweg ontmoet – die de reis maken; daarom zijn we gespecialiseerd in het uitputten van onze eigen uitgebreide lokale kennis en vele contacten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Aan het eind van de dag hebben wij het geluk om de rol van goed verbonden vriend te spelen en onze gasten te verbinden met onze vrienden over de hele wereld. Ik nodig u uit om de wereld te ervaren met onze familie van goed verbonden lokale bewoners, de wereld verkennend in Christoffel Travel-stijl. Maak dit het jaar waarin u geniet van een reis van uw leven.

Christoffel Travel: Knowing the best local secrets

Foto's

Christoffel Travel in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Cultuur
Fietsvakanties
Gevarieerd aanbod
Lapland
Natuur
Oost-Europa
Rondreizen
Scandinavië

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Christoffel Travel


Van Vollenhovenstraat 26B 3016 BH Rotterdam
010 307 6483 Klik om te bellen