Casita Travel


Roggestraat 111 7311 CC Apeldoorn
0553562339 Klik om te bellen

Over Casita Travel

Casita Travel: Bijzondere vakantiehuizen in de zomer- en winterzon

Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Zuid Europa.

Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe

Casita Travel bestaat sinds 2002 en wordt vakkundig gerund door eigenaresses Monique van der Kolk en Monique Dijkhof. ‘We zijn ooit begonnen met 80 landelijk gelegen casita’s (‘kleine huisjes’ in het Spaans) op de Canarische Eilanden en hebben nu ruim 600 prachtige vakantieparkjes, villa’s met privé zwembad, authentieke finca’s en mooi ingerichte appartementen aan zee. Voor ieder budget is er een fijne vakantieplek weg van de drukte.’

Specialist in de zomer- en winterzon

Het 6-koppige team van Casita Travel concentreert zich bewust op een bepaald aantal bestemmingen. In Spanje zijn dit de regio’s Costa Blanca en Andalusië en naast alle Canarische Eilanden is er een indrukwekkend aanbod van villa’s op Ibiza. Daarnaast is er veel kennis over Portugal in huis, maar ligt het grootste aanbod in het zuidelijk gelegen Algarve en op het bloemeneiland Madeira. Tenslotte kan men een onvergetelijke vakantie in Griekenland boeken op de eilanden Kreta, Corfu en Lefkas. Voldoende keuze dus voor een zonnetje in de zomer en de winter.

Bel of e-mail voor persoonlijk advies!

Foto's

Casita Travel in het kort

Specialisaties

Gevarieerd aanbod
Griekenland
Luxe Reizen
Rondreizen
Weg van massa
Zon en strand

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Casita Travel


Roggestraat 111 7311 CC Apeldoorn
0553562339 Klik om te bellen