Buitengewoon Reizen


Diezerkade 3 8021 CW Zwolle
0384557030 Klik om te bellen

Zorgeloze en toegankelijke vakanties
Gespecialiseerde reizen voor mobiliteitsbeperkten
Lid bij SGR, SGRZ, ANVR & Calamiteitenfonds

Over Buitengewoon Reizen

Buitengewoon Reizen verwelkomt u met open armen als het reisbureau voor iedereen! In ruim 15 jaar hebben we onze droom verwezenlijkt: uitgroeien tot dé specialist in individuele reismogelijkheden voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Ons streven naar vernieuwing en voortdurende inspiratie blijft onverminderd. We breiden ons aanbod gestaag uit om u steeds meer reismogelijkheden te kunnen bieden. Naast onze geliefde bestemmingen op de Canarische eilanden, in Spanje, Frankrijk en onze befaamde rondreizen door Noord-Amerika, richten we ons komend jaar op een nog uitgebreider scala aan opties in Zweden, Amerika en Duitsland.

Recente verkenningen in Dresden en Leipzig hebben onze opwinding over de groeiende toegankelijkheid van deze bestemmingen alleen maar vergroot. Maar ons aanbod stopt daar niet. We zijn altijd bereid om maatwerk te leveren, want de reiswereld is dynamisch en wij groeien mee.

Uw ideeën en suggesties zijn van onschatbare waarde voor ons. Ons toegewijde team staat klaar om samen met u uw droomvakantie te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen en aanbiedingen. Bij Buitengewoon Reizen staan we voor inclusieve reizen, waarbij iedereen welkom is om de wereld te ontdekken, zonder beperkingen.

We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomvakantie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Groet,
Team Buitengewoonreizen

Ontdek je droomvakantie met Buitengewoon Reizen: Grenzeloos Genieten

Foto's

Buitengewoon Reizen in het kort

Specialisaties

Aangepaste reizen
Actieve reizen
Autovakantie
Cruises
Frankrijk
Gehandicaptenreizen
Gevarieerd aanbod
Griekenland
Luxe Reizen
Noord-Amerika
Rondreis
Stedentrip
Verre reis
Weekendje weg
Zon en strand

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Certificeringen

SGR

SGRZ

ANVR

Calimiteitenfonds

Onze locatie

Buitengewoon Reizen


Diezerkade 3 8021 CW Zwolle
0384557030 Klik om te bellen