BOSA Reizen


Casparhof 3 7651 EX Tubbergen
0546-622997 Klik om te bellen

Over BOSA Reizen

BOSA Reizen voor al u kaarten en reizen naar auto- en motorsport.
BOSA Reizen is geen gewone reisorganisatie maar een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen en verkoop van losse kaarten naar auto- en motorraces. Wat in 1997 begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een echt bedrijf. Het doel is om met een groep echte liefhebbers naar de diverse races te gaan om zodoende samen te genieten van de trainingen en/of race(s). De oprichters van BOSA Reizen de heren Eppie de Boer en Bert Sauer zijn echte auto- en motorsportfans en bezoeken ook geregeld zelf een aantal races.

Bij BOSA gaat het niet om de kwantiteit van de reizen maar om de kwaliteit van de reizen. Dit komt ondermeer tot uitdrukking in het maximaal aantal personen per touringcar en slechts één touringcar per reis. Bij de verre reizen wordt bovendien het aantal zitplaatsen teruggebracht naar + 30, wat dus inhoudt Royal Class met extra beenruimte, tafels etc.

Naast de georganiseerde reizen is het natuurlijk ook mogelijk om losse tickets, hotelovernachtingen, vliegtuigtickets etc. te bestellen.

Voor een actueel overzicht van onze reizen en alle losse kaarten kijk op onze webiste: www.bosareizen.nl.

BOSA Reizen in het kort

Specialisaties

Auto- en motorsportreizen en tickets.

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

BOSA Reizen


Casparhof 3 7651 EX Tubbergen
0546-622997 Klik om te bellen