Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Casparhof 3
    7651 EX Tubbergen
  • 0546-622997

BOSA Reizen

BOSA Reizen voor al u kaarten en reizen naar auto- en motorsport.
BOSA Reizen is geen gewone reisorganisatie maar een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen en verkoop van losse kaarten naar auto- en motorraces. Wat in 1997 begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een echt bedrijf. Het doel is om met een groep echte liefhebbers naar de diverse races te gaan om zodoende samen te genieten van de trainingen en/of race(s). De oprichters van BOSA Reizen de heren Eppie de Boer en Bert Sauer zijn echte auto- en motorsportfans en bezoeken ook geregeld zelf een aantal races.

Bij BOSA gaat het niet om de kwantiteit van de reizen maar om de kwaliteit van de reizen. Dit komt ondermeer tot uitdrukking in het maximaal aantal personen per touringcar en slechts één touringcar per reis. Bij de verre reizen wordt bovendien het aantal zitplaatsen teruggebracht naar + 30, wat dus inhoudt Royal Class met extra beenruimte, tafels etc.

Naast de georganiseerde reizen is het natuurlijk ook mogelijk om losse tickets, hotelovernachtingen, vliegtuigtickets etc. te bestellen.

Voor een actueel overzicht van onze reizen en alle losse kaarten kijk op onze webiste: www.bosareizen.nl.Deze reisburo in het kort

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Specialisaties

  • Auto- en motorsportreizen en tickets.

Landelijke dekking van reisburo's:

Nee

Online boeken:

Ja