BBI Travel


Machlaan 8/B 9761 TK Eelde
0503136000 Klik om te bellen

Meer dan 60 jaar ervaring
Persoonlijke kennis van de bestemmingen
Lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Over BBI Travel

BBI Travel is één van de oudste touroperators van Nederland en organiseert pakketreizen naar Canada, Ierland, IJsland, de Faeröer Eilanden, Noorwegen, Zweden en Finland. Daarnaast kun je bij BBI Travel terecht voor het boeken van de zeereizen of expeditie cruises van de Noorse rederij Hurtigruten.

Complete pakketreizen

De kracht van BBI Travel is het organiseren van complete pakketreizen. Deze pakketreizen worden gedurende het jaar met de grootst mogelijke zorg door de productmanagers samengesteld. Boek je een pakketreis, dan wordt alles voor je geregeld. Denk daarbij aan vluchten en overtochten, eventuele autohuur, accommodaties en excursies. Je hoeft alleen maar te genieten van je welverdiende vakantie!

Van wintersport tot stedentrip

BBI Travel biedt hele uiteenlopende reizen zoals wandel- en fietsvakanties, wintersportreizen, expeditie cruises of stedentrips. Wil je alles zien van het land dat je gaat bezoeken, dan kun je het beste kiezen voor een compleet georganiseerde (auto)rondreis. Het is ook mogelijk om de omgeving van je bestemming vanuit een vakantiewoning te ontdekken. Wil je eigenlijk geen complete pakketreis boeken? Je kunt bij BBI Travel ook terecht voor losse reisonderdelen zoals fly drives of excursies.

Jouw vakantie goed geregeld

Iedere reiziger verdient het om de vakantie van hun leven te beleven. De bestemmingen van BBI Travel zijn uniek en verre van alledaags. Wil jij het meeste uit jouw vakantie halen? Laat hem dan organiseren door de reisspecialisten van BBI Travel. Zij kennen de regio’s door en door en hebben goed contact met partners ter plekke. Daarnaast reizen ze meerdere keren per jaar naar de bestemmingen om hun kennis actueel te houden. Zo mis jij niets en zorgt BBI Travel voor een optimale vakantiebeleving!

Ontdekken door te beleven

Foto's

Logo BBI Travel

BBI Travel in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Gevarieerd aanbod
Rondreizen
Scandinavië
Stedentrips
Weekendje weg
Wintersport

Landelijke dekking van reisburo's

Ja

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

BBI Travel


Machlaan 8/B 9761 TK Eelde
0503136000 Klik om te bellen