Askja Reizen


Izaak Evertslaan 5 6814 JH Arnhem
026 352 9390 Klik om te bellen

Persoonlijk advies
Maatwerk
Wij kennen de bestemmingen op ons duimpje

Over Askja Reizen

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Dit is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt.

Specialisten met gevoel voor reizen
De wereld van Askja is weliswaar niet heel groot, maar we kennen onze bestemmingen als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen en reizen op maat: onze specialisten kennen de bestemming op hun duimpje.

Enthousiasme, deskundigheid en goede informatie
Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of helemaal op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier.

Wie is Askja?
Onze reisorganisatie is genoemd naar de Askja, een actieve vulkaan op IJsland. IJsland is het land waarnaar wij in 1989 onze eerste reis organiseerden. Askja Reizen is nu dé specialist voor reizen naar IJsland. In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebreid naar bestemmingen met een net zo indrukwekkende natuur.

Askja Reizen: natuur waar je stil van wordt

Foto's

Askja Reizen in het kort

Specialisaties

Actieve reizen
Arctische en Antarctische gebieden / Poolgebieden
Gevarieerd aanbod
Groepsreizen
IJsland
Lapland
Natuur
Rondreizen
Scandinavië

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Askja Reizen


Izaak Evertslaan 5 6814 JH Arnhem
026 352 9390 Klik om te bellen