sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikel afbeelding

Ervaar de full comfort service van HSS Azië Reizen

Vertrouwd en verzorgd

Al sinds 1990 organiseert HSS Azië Reizen, Stichting Het Schone Streven, volledig verzorgde reizen naar Zuidoost- Azië. Laat u inspireren en ga op reis naar één van de vele indrukwekkende bestemmingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over de landen en bezienswaardigheden die het beste bij uw wensen aansluiten. Bekijk onze reizen naar het prachtige Azië en hopelijk mogen wij u welkom heten op één van onze reizen. 

Een betere wereld

Naast het organiseren van reizen hebben we als doel om steun te verlenen aan diverse ontwikkelingsprojecten. De hulp kan uiteenlopen van financiële steun tot het volledig opzetten en onderhouden van onder andere scholen, kindertehuizen en kleinere projecten.

Project Krikilan

Heel speciaal is project Krikilan in Kalibaru op Oost-Java.

Dit project is in 1995 opgezet en gefinancierd door Stichting Het Schone Streven. Wat begonnen is met één klaslokaal is inmiddels uitgegroeid naar een school met 6 klaslokalen waar meer dan 100 kinderen tussen de 3 en de 6 jaar gebruik van maken. Spelenderwijs word hen geleerd om in groepsverband te werken. Het zelfvertrouwen van de kinderen wordt ontwikkeld door middel van zang, dans en het opvoeren van stukjes. Klassikaal wordt er ook aandacht besteed aan taal, rekenen en Engels. Normaal gesproken is het bezoeken van een kleuterschool alleen weggelegd voor kinderen van ouders die het financieel goed hebben. Wij bieden alle kinderen de mogelijkheid om naar school te gaan zodat de basis al is gelegd voor de lagere school.

Groepsreizen

HSS Azië Reizen is specialist in groepsreizen naar Zuidoost-Azië. Onze groepsreizen zijn volledig verzorgd: wij boeken het vliegticket, verzorgen het vervoer en de overnachtingen in comfortabele hotels, nemen u mee op excursies en verzorgen de maaltijden. Onze Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders kennen het land op hun duimpje en vertellen u er graag alles over. Ze laten u kennismaken met de lokale bevolking en de verschillende culturen en gebruiken. Om u de kans te geven het land van uw bestemming goed te leren kennen, nemen we tijdens onze groepsreizen de tijd om er optimaal van te genieten. We bieden groepsreizen aan naar Vietnam, Sri Lanka en diverse reizen naar Indonesië.

Voor een overzicht van onze reizen kunt u onze brochure “Groepsreizen” aanvragen.

Individuele rondreis

Wat is er nu leuker dan uw eigen droomreis samen te stellen?

Een individuele rondreis geeft u alle gelegenheid om het land van uw keuze te ontdekken en te ervaren in uw eigen tempo en het fijne is dat u zelf niets hoeft te regelen. U geeft uw voorkeuren en wensen aan ons door en wij regelen uw reis waaronder het vliegticket, vervoer, bezienswaardigheden, excursies en de overnachtingen in goede hotels.

U kunt in ons reisaanbod kijken welk land u graag zou willen bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een individuele rondreis maken door Maleisië wat gemakkelijk te combineren is met een bezoek aan het exotische Borneo. Of bezoek de verschillende eilanden van de Indonesische Archipel. Vietnam, Cambodja, Thailand, China en Sri Lanka zijn ook bijzonder geschikt voor een individuele rondreis. Waar u ook voor kiest: alle bestemmingen zijn even veelzijdig en inspirerend. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

In onze brochure ‘Individuele vakanties’ kunt u ons aanbod vinden van de diverse reizen. Dit zijn voorbeeldreizen die we geheel naar uw wensen kunnen aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld langer op een plaats verblijven of andere bezienswaardigheden bezoeken dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Indonesië heeft verschillende eilanden die de moeite van het bezoeken waard zijn. Of u nu alleen Centraal Java wilt bezoeken of een combinatie van eilanden zoals Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, we kunnen het voor u regelen.

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Strandvakanties

Of u er nu de voorkeur aan geeft om op één plek te verblijven of op verschillende locaties op Bali u waant zich in een waar paradijs. Van parelwitte tot zwarte zandstranden, ongerepte natuur, groene rijstvelden, unieke tempelcomplexen, exotische cultuur: u vindt het allemaal op Bali.

Er heerst een goede sfeer op het eiland en u kunt er heerlijk eten, ontspannen, duiken en snorkelen en u vindt er cultuur en tradities. Combineer cultuur met strand voor de ultieme rondreis op Bali.

Om inspiratie op te doen kunt u onze brochure “Strandvakanties” aanvragen.

Een compleet overzicht van onze reizen kunt u vinden op  www.hssaziëreizen.nl

Op October 1, 2019