Artikel afbeelding

Villa's, appartementen en agritursimo's in Italie

Italian Residence, een van de grootste aanbieders van prachtige vakantievilla’s (of je nu met twee of veertig personen vakantie wil vieren), tipt Villa Los-Lupe, met vier slaapkamers en een privézwembad. De villa is geschikt voor acht tot tien personen en ligt bij het plaatsje Morrovalle, op dertien kilometer van de kustlijn van Le Marche.

Villa Los-Lupe is schitterend gelegen, met een 360 graden-uitzicht waar je niet gauw genoeg van zult krijgen. De villa is recent met zeer veel zorg en smaak gerenoveerd door de Nederlandse eigenaar. De villa beschikt over alle moderne comfort: een bijzonder goed uitgeruste keuken met vaatwasser, internet, dvd-speler, wasmachine en droger.

Er zijn vier slaapkamers, maar een van de zitkamers heeft een nieuwe comfortabele ruime slaapbank voor twee personen, zodat de zitkamer kan dienen als vijfde slaapkamer. De villa heeft een zeer grote tuin met fraaie zitjes in zon en schaduw met een prachtig panoramisch gelegen zwembad. Er is ook een mooi terras met waanzinnig uitzicht om buiten te genieten van heerlijke diners.

Bekijk dit prachtige filmpje en waan je al even de tijdelijke eigenaar van deze fraaie villa.

Algemene gegevens

Villa Los-Lupe is het hele jaar geopend.
Huisdieren zijn welkom.
Er is wifi.

www.italianresidence.nl
mariannemoerdijk@italianresidence.nl

Op October 10, 2016